Novosti

Kultura

Kanal Vida poklanja Đikića i Valjarevića

Do 15. siječnja na mobilnoj aplikaciji Book&Zvook možete besplatno skinuti audio izdanja knjiga "Ponavljanje" Ivice Đikića i "Komo" Srđana Valjerevića

Large visnjic marko lukunic

Digitalni audio vizualni kanal Vida vjernim gledateljima i onima koji će to tek postati poklanja audio izdanja knjiga "Ponavljanje" Ivice Đikića i "Komo" Srđana Valjerevića.

Knjige je na mobilnoj aplikaciji Book&Zvook moguće besplatno preuzeti do 15. siječnja 2023.

Aplikacija Book&Zvook može se preuzeti na platformama Apple App Store, Google Play i Huawei App Gallery, dok je za registraciju i izradu korisničkog računa potrebna samo e-mail adresa.

Iza projekta Book&Zvook stoji produkcijska kuća Audio Store Transonica. Dugogodišnje iskustvo rada u stvaranju audio adaptacija književnih i dramskih predložaka potaknulo ih je da osmisle koncept i izgrade digitalnu biblioteku audio naslova na hrvatskom i srodnim jezicima.

Book&Zvook vode Lana Deban, koja je nakon diplomiranja u SAD-u, radila kao dramska ton-majstorica radila na Hrvatskom radiju i Ljubica Letinić, koja je radila kao urednica na 3. programu Hrvatskog radija. O ostaloj bogatoj ponudi prve aplikacije za slušanje knjiga na hrvatskom više možete doznati ovdje.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više