Novosti

Kronika

И дaљe пoмaжу

Бjeлoвaрскo-билoгoрскa жупaниja и жупaниjски ВСНM, нa инициjaтиву зaмjeникa жупaнa Сaшe Лукићa, дoнирaли су грaђeвински мaтeриjaл зa oбнoву крoвиштa oбитeљи Oбрaдoвић из Дoњe Бaчугe нa Бaниjи

Large 5

Materijal za gradnju

Srbi s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i dalje kontinuirano pomažu ljudima s područja Banije. Naime, ovih dana odrađena je još jedna hvalevrijedna akcija kojom je donirana značajna količina građevinskog materijala za obnovu i sanaciju krovišta obitelji Obradović iz Donje Bačuge.

Zamjenik župana Bjelovarsko-bilogorske županije iz redova srpske nacionalne manjine Saša Lukić prilikom obilaska potresom pogođenog područja, uvidio je nužnost i potrebu da se organizira još jedna akcija kojom bi se pomoglo tročlanoj obitelji Obradović u sanaciji krovišta i nužnog smještaja. Na inicijativu Saše Lukića uključili su se županija Bjelovarsko-bilogorska županija te VSNM Bjelovarsko-bilogorske županije te su zajedno, a temeljem specifikacije potrebnog materijala kupili te dopremili sve nužne i potrebne stvari.

- Ovom prilikom se zahvaljujemo županijskoj tvrtki Vodoprivreda i Gradu Daruvaru na besplatnom prijevozu kompletnog materijala kamionom. Bitno je naglasiti da su Srbi s područja Bjelovarsko-bilogorske županije u proteklih 4 mjeseca organizirali preko deset akcija za područje Banije - kažu u Vijeću.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više