Novosti

Kronika

Прoмoциja књигe "Зaтурeнa писмa" и у Бjeлoвaру

Нaкoн Дaрувaрa и Чaзмe, у Српскoм културнoм цeнтру "Пaвлe Сoлaрић" oдржaнa je и бjeлoвaрскa прoмoциja нajнoвиje књигe "Зaтурeнa писмa" списaтeљa и oдвjeтникa Рaдoвaнa Дoжудићa

Large prom 2

S promocije knjige u Bjelovaru

Nakon što je održana u Daruvaru i Čazmi, 15. oktobra u Srpskom kulturnom centru "Pavle Solarić" održana je i bjelovarska promocija najnovije knjige spisatelja i odvjetnika Radovana Dožudića "Zaturena pisma".

Knjiga je izdana uz podršku Srpskog narodnog vijeća i Bjelovarsko-bilogorske županije, a objavio je VSNM Bjelovarsko-bilogorske županije. Naslovnicu i dizajn uredio je Ivan Matanić Maestro, a lekturu potpisuju Sanja Pinter i Slađan Lipovec koji su bili moderatori na predstavljanju Dožudićeve knjige.

U izuzetno ugodnoj atmosferi i uz veliki interes publike, autor je potpisivao i poklanjao svoju knjigu prisutnima na promociji, nakon koje je nastavljeno neformalno druženje. Dožudićev književni dar nije nepoznat ljubiteljima pisane riječi; do sada su mu objavljene dvije knjige kratkih priča: "Kratak za priču" (2002.) i "Žene i pozdravi" (2009.), roman "Oploviti zemlju magije" (2013.) i knjiga eseja "Zapisi iz Vretanije" (2018.). Svojim radovima zastupljen je u zbornicima kratkih priča, u zemlji i inozemstvu, a za svoj književni rad dobio je i više nagrada.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više