Novosti

Kronika

Privrednikova Božićna aukcija slika

U četvrtak, 12. januara, u Klubu Privrednikov dom u Zagrebu održat će se Božićna aukcija umjetničkih slika od koje sav prihod ide u dva Privrednikova fonda za stipendiranje nadarenih učenika i studenata

Large jedna od prethodnih aukcija slika u privredniku

S jedno od prošlih aukcija slika u Privredniku

Srpsko privredno društvo Privrednik u četvrtak, 12. januara, u 19 sati u Klubu Privrednikov dom (Preradovićeva 18, Zagreb) organizira Božićnu aukciju umjetničkih slika.

Slike koje će biti izložene za aukcijsko nadmetanje nastale su na tradicionalnim Privrednikovim međunarodnim dobrotvornim kolonijama koje se organiziraju u čast osnivača Privrednika, Vladimira Matijevića. Autori su akademski slikari iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije.

Sav novac od prodaje slika ide isključivo u dva Privrednikova fonda za stipendiranje nadarenih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti.

Iz Privrednika pozivaju da po povoljnoj cijeni obogatite svoj prostor vrhunskim umjetničkim djelima i da pritom pomognete talentiranim učenicima i studentima koji su Privrednikovi stipendisti.

Klub Privrednikov dom bit će otvoren od 18 sati. Posjetioci će moći slobodno razgledati izložene slike prije same aukcije.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više