Novosti

Društvo

Tribina: ‘Slom ortačkog kapitalizma ili velika pobjeda Borga?

O aferi Agrokor na novoj tribini u Privredniku, u utorak, 6. novembra, u 18 sati, govorit će istraživački novinar Ilko Čimić i Oriana Ivković Novokmet iz GONG-a

Ccapwwnrb3xq1stg386odriurmt

Tribina pod nazivom ‘Rehabilitacija Martine Dalić: Slom ortačkog kapitalizma ili velika pobjeda Borga?’, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine grada Zagreba, održat će se u utorak, 6. novembra, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

O aferi Agrokor, kao i o tome što smo naučili iz predstave kojoj smo svjedočili na promociji knjige Martine Dalić o Agrokoru te što poručuje premijer, koji je još jučer otpisao Dalić, a danas je rehabilitira sjedeći s ministrima u prvom redu na promocijina novoj tribini u Privredniku govorit će istraživački novinar Ilko Čimić, čiji su tekstovi smijenili Dalić i njegova dojučerašnja kolegica Oriana Ivković Novokmet, autorica brojnih važnih tekstova o Agrokoru, a koja je danas zaposlena u GONG-u. Tribinu će moderirati novinar Saša Kosanović.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više