Novosti

Kronika

Tрeћe пoлувриjeмe: Бeoгрaд - Kaрлoвaц

Приjaтeљскo дружeњe мaлoнoгoмeтaшa: Бeoгрaдски и кaрлoвaчки пoслoвни пaртнeри oдлучили су сурaдњу прeниjeти нa нoгoмeтни тeрeн

Muiu35p289pe91fba5u95djqw4j

Enes Džerđić iz Beograda i Borislav Boro Savić iz Karlovca

Da izraz kako sport zbližuje ljude nije tek floskula na najbolji način i vlastitim primjerom pokazuju i dokazuju ljubitelji malog nogometa iz Beograda i Karlovca. Proteklog vikenda domaćini su bili igrači iz Karlovca, inače poznanici u poslovnim relacijama. Odigrana je utakmica, a potom je u konobi Kostanjac održano druženje do duboko u noć. Na utakmici je igrao i konzul Republike Srbije u zagrebačkoj ambasadi Davor Trkulja.

- Moj drug Borislav Boro Savić iz Karlovca i ja smo došli na ideju da kroz naše poslovne odnose napravimo druženje. Našem poslovnom odnosu dodali smo i druženje kroz fudbal, odnosno takozvano treće poluvreme. Imamo ideju da ova druženja još proširimo na skijanje i jedrenje - kaže Enes Džerđić iz Beograda.

- Mi smo bili prevashodno oduševljeni vama u Karlovcu, načinom kako se družite i kako zajedno nakon fudbala idete na druženje. Beograd je veliki grad, pa nakon igranja svako odlazi kući i ne viđamo se do sledećeg puta. A ovde se druže svi koji igraju, ekipa okuplja i Srbe i hrvate i to je za nas fascinantno. Sve je puno neke pozitivne energije i to nam prija - dodaje Enes.

Karlovčani pokušavaju Beograđanima pokazati ovdašnji način života, a Beograđani njima njihov način življenja.

- Naša ekipa postoji skoro 25 godina, redovito igramo nogomet, i eto uspostavom poslovne saradnje, došlo je i do ovih druženja. U ekipi su nam razni profili ljudi: radnici, liječnici, obrtnici, direktori i novinari. Ima nas dvadesetak i redovito haklamo tokom cijele godine. Nadopunjujemo ekipu i sa mlađim snagama, jer godine neminovno nose svoje. Slične odnose smo imali i sa jednom ekipom iz Zagorja, a spremamo se i za druženje u Sloveniji. Takav nam je stil života, jer manji grad kao Karlovac pruža mogućnost povezanosti, svi se u njemu znamo za razliku od velikog grada. Oni nama ‘zavide’ na međusobnoj povezanosti, a mi njima na velikom gradu. Zbližile su nam se i supruge i djeca, i tako se pomažemo međusobno i u poslovnom i u privatnom smislu - kaže domaćin Boro Savić.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više