Novosti

Kronika

Sportski kamp za klince

Program rada za ovu godinu, aktivnosti i zaduženja članova bili su teme sastanka u Zagrebu upravnog odbora Sportskog rekreativnog društva Srba u Hrvatskoj

Yifmvn03v40jpgq2hdg5ar4dwtz

Program rada za ovu godinu, aktivnosti i zaduženja članova bili su teme sastanka upravnog odbora Sportskog rekreativnog društva Srba u Hrvatskoj (SRDSUH) u Zagrebu.

- Tokom ove godine planiramo različite aktivnosti: uključivanje različitih sportskih klubova u Društvo, održavanje novih sportskih manifestacija i pomaganje postojećih u različitim krajevima Hrvatske, organiziranje kampova za reprezentacije srpske nacionalne manjine i odabir selektora – rekla je tajnica SRDSUH-a Tatjana Dragičević.

Društvo planira i organizaciju sportskog kampa za djecu koja dolaze iz ruralnih i siromašnih sredina. Preduslov provođenja drugih aktivnosti je jačanje financijske autonomije i financijska podrška, prije svega Srpskog narodnog vijeća.

- Pred nama je godina u kojoj se Društvo treba afirmirati, postati prepoznatljivo u zajednici te steći uvjete za projektni rad – rekla je Dragičević.

Podsjetimo, upravni odbor SDRSUH-a čine predstavnici srpskih organizacija u Hrvatskoj, a to je društvo jedan od organizatora turnira održanog početkom decembra prošle godine u Zagrebu. Cilj tog turnira bio je prikupljanje pomoći za porodicu Bogunović iz Karina Donjeg, a učesnici turnira izrazili su želju da takvih turnira bude još.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više