Novosti

Kronika

Свeчaнo у Kнeжeву

ВСНM Oпштинe Пoпoвaц oргaнизoвaлo je у Дoму културe у Kнeжeву oсмo трaдициoнaлнo бoжићнo и нoвoгoдишњe дружeњe. Присутнe je пoздрaвиo Рaдojкo Стрajнић, прeдсeдник Вeћa oснoвaнoг 2003. гoдинe

Large kne%c5%beevoi %c4%86irilica

VSNM Opštine Popovac organizovalo je 14. januara u Domu kulture u Kneževu osmo tradicionalno božićno i novogodišnje druženje. Sala kneževačkog Doma kulture bila je ispunjena do poslednjeg mesta. Kako to i dolikuje prisutne je pozdravio Radojko Strajnić, predsednik Veća, koji je podsetio da je VSNM Opštine Popovac osnovano 2003. godine, i da je u 20 godina učestvovalo u izgradnji Crkvenog doma u Popovcu, skupljanju humanitarne pomoći u poplavi kada se izlila Sava te humanitarne pomoći na potresom pogođenoj Baniji, u organizaciji obilaska mnogih pravoslavnih manastira, pomoći u paketima za meštane i školarce itd.

Strajnić se posebno zahvalio ZVO-u, SNV-u i načelniku opštine te svima poželeo uspešnu Novu godinu i božićne praznike. Načelnik opštine Zoran Kontak (HDZ) je istaknuo da je saradnja između veća i opštine vrlo dobra. Kontak je rekao da će Općina i dalje pomagati u obnovi crkve te pohvalio zamenika Zorana Miloševića (SDSS) rekavši da srpska nacionalna manjina ima dobrog predstavnika. Uz bogatu trpezu božićno i novogodišnje druženje potrajalo je do kasnih večernjih sati.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više