Novosti

Kronika

Pandemijska svečanost

OŠ Andrija Palmović iz Rasinje i PŠ Veliki Poganac obilježile su dan škole. Program se sastojao od posjete rodnoj kući pjesnika i sveštenika Andrije Palmovića dok se ravnatelj Krunoslav Belaj učenicima obratio virtualno

Large 6

Vijenac na kući Andrije Palmovića

Osnovna škola Andrija Palmović, zajedno s Područnom školom Veliki Poganac, proslavila je nedavno Dan škole. Ove godine zbog epidemioloških mjera svečanost proslave imala je nešto drugačiji program, a on se sastojao od posjete rodnoj kući Andrije Palmovića, pjesnika i sveštenika rođenog u Rasinji te virtualnog obraćanja ravnatelja rasinjske škole Krune Belaja svim učenicima.

U samoj proslavi naročito su se istaknuli vrijedni učenici i učenice te nastavnici PŠ Veliki Poganac koji su izradili kratki video uradak pod nazivom "Škola je čarobno mjesto". Velikopoganačka škola pohvaljena je i zbog učenika Rajana Keniga čiji je likovni rad pobijedio na konkursu za logo škole.

- Ravnatelj škole Krunoslav Belaj virtualnim putem objavio je ime pobjednika školskog natječaja za izbor loga škole. Njegovo ime je Rajan Kenig i ide u 3. razred Područne škole Veliki Poganac, a razrednik mu je Vedran Savić. Njegov likovni rad od sada će biti službeni logo škole. Poseban trud u kreiranju čestitke povodom obilježavanja Dana škole uložili su učenici i učitelji Područne škole Veliki Poganac koji su izradili kratki video-uradak pod nazivom "Škola je čarobno mjesto". Taj animirani film napravljen tehnikom stop animacije - navedeno je iz OŠ Andrija Palmović Rasinja.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više