Novosti

Kronika

Novac za obnovu

Zahvaljujući pravoslavnim vjernicima Velikopoganačke parohije i drugim građanima Koprivničko-križevačke županije, do sada je skupljen veliki broj dobrovoljnih priloga za obnovu fasade Parohijskog doma u Velikom Pogancu

Large 1

Prikupljanje novčanih sredstava za obnovu fasade Parohijskog doma u Velikom Pogancu, svakim danom bliži se kraju. Zahvaljujući pravoslavnim vjernicima Velikopoganačke parohije i drugim građanima na području Koprivničko-križevačke županije, do sada je skupljen veliki broj dobrovoljnih priloga.

Organizator ove vrijedne crkvene akcije je velikopoganački paroh Branislav Todorović koji se zahvalio svima koji su dali priloge te izrazio želju da će se odazvati još dobrih ljudi.

- Braćo i sestre, dragi parohijani, akcija prikupljanja sredstava još uvijek traje. Bogu hvala, skupili smo 50 posto sredstava potrebnih za obnovu fasade. Vjerujemo da ćemo uskoro skupiti i ostatak koji nam nedostaje uz pomoć svih ljudi dobre volje. Zahvaljujemo se svima koji su, svojim dobrovoljnim prilozima, podržali našu akciju - istaknuo je Todorić.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više