Novosti

Kronika

Nove lopte

HNK Rijeka donirao je nogometnih deset lopti NK Željezničaru iz Moravica koji se takmiči u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi i nalazi se u gornjem dijelu ljestvice

Large 5

Na molbu Mjesnog odbora Moravice, HNK Rijeka donirao je nogometnih deset lopti NK Željezničaru iz Moravica.

- NK Željezničar zatražio je pomoć od Mjesnog odbora za nogometne lopte s kojima bi mogli odigravati utakmice u nastavku sezone – kaže predsjednik MO Moravice Milan Mamula koji je dogovorio donaciju.

- Za klub iz Rijeke imam samo riječi hvale, kako zbog vrlo brzog odgovora na našu molbu, tako i zbog izdašnosti jer smo tražili samo četiri lopte. Ta pomoć puno znači za naš klub - rekao je Mamula koji je lopte u prostorijama NK Željezničar predao predsjedniku kluba Nevenu Musulinu i zaželio svim igračima puno sreće i uspjeha u nastavku sezone. Na donaciji se zahvalio i Neven Musulin koji je Riječanima poželio što veće sportske uspjehe u nastavku sezone. NK Željezničar takmiči se u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi i nalazi se u gornjem dijelu ljestvice. Dok ne počne proljetni dio prvenstva održavaju treninge.

- Nekoliko članova kluba igralo je svojevremeno u sastavu reprezentacije Srba iz hrvatske protiv Hrvata iz Srbije, naglasio je Mamula.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više