Novosti

Kronika

Влaислaв дoбивa друштвeни дoм

Нaкoн Рибњaкa и Вeликoг Пoгaнцa, прojeкт oбнoвe друштвeнoг дoмa бит ћe рeaлизирaн и у Влaислaву кoд Koпривницe. Дoм плaнирa oбнoвити нaдлeжнa Oпћинa Нoвигрaд Пoдрaвски

Large 1

Nakon Ribnjaka i Velikog Poganca, projekt obnove društvenog doma bit će realiziran i u Vlaislavu kod Koprivnice. Dom planira obnoviti nadležna Općina Novigrad Podravski. Projekt rekonstrukcije prijavljen je na odgovarajući EU fond, a općinska vlast nada se kako će sve uspješno završiti na zadovoljstvo svih stanovnika Vlaislava.

- Uspjeli smo na EU fond uputiti prvi dio zahtjeva za novčanu potporu pri troškovima rekonstrukcije društvenog doma Vlaislav u iznosu 1,3 milijuna kuna. Pratili su nas imovinsko-pravni problemi, problemi pri formiranju građevinske čestice kao i problemi pri osmišljavanju projektnog rješenja koje bi nam donijelo dovoljan broj bodova da se možemo nadati potpori, budući da već u startu općine i gradovi iz naše Županije dobivaju manji broj bodova od većine drugih. Dovršavamo još jedan projekt i nadam se da ćemo i kod njega prebroditi administrativne prepreke - rekao je Zdravko Brljek, načelnik Novigrada Podravskog.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više