Novosti

Kronika

Uskoro igralište u Gornjoj Trebinji

Nova akcija karlovačkog udruženja ‘Turbina promjena’: Projekt uređenja dječjeg igrališta, koji se provodi u suradnji s Mjesnim odborom Popović Brdo i naseljem Gornja Trebinja, stoji 13.600 kuna

F6i4ezpjarkrsv4oqtmaccx1284

Dječje igralište (foto Ivo Čagalj/PIXSELL)

Karlovačko udruženje za lokalni razvoj Turbina promjena uskoro započinje sa akcijom uređenja dječjeg igrališta na području Gornje Trebinje u suradnji sa lokalnim stanovništvom. Radi se o provođenju građanske inicijative Zajednica za djecu, zahvaljujući financijskoj podršci Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, a u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

- Ciljevi zacrtani inicijativom su osnaživanje lokalnog stanovništva u provođenju građanskih inicijativa, posebno djece i mladih, provođenje građanske inicijative uređenja dječjeg igrališta, ostvarivanje suradnje između lokalne zajednice i organizacija civilnog društva te promoviranje važnosti volonterizma za razvoj lokalne zajednice. Ovom se inicijativom posebno promovira važnost suradnje lokalnog stanovništva i organizacija civilnog društva, a provodimo je u suradnji s Mjesnim odborom Popović Brdo i naseljem Gornja Trebinja, što je samo nastavak dosadašnje dobre suradnje - kaže Branimira Penić iz udruženja Turbina promjena.

Ukupna vrijednost ove projekta uređenja dječjeg igrališta je 13.600 kuna. Točan datum održavanja akcije, dodaje Branimira Penić, još nije određen, ali će o svim potrebnim detaljima javnost na vrijeme biti obaviještena.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više