Novosti

Kronika

Planiranje novih sportskih aktivnosti

Pred nama je godina u kojoj se Društvo treba afirmirati, postati prepoznatljivo u zajednici te steći uvjete za projektni rad, rekla je Tatjana Dragičević nakon sastanka upravnog odbora Sportskog rekreativnog društva Srba u Hrvatskoj

6dh0142fv2uk7e9xuwvbdqds6la

Program rada za ovu godinu, kao i aktivnosti te zaduženja članova bili su teme sastanka upravnog odbora Sportskog rekreativnog društva Srba u Hrvatskoj (SRDSUH) održanog 15. januara u Zagrebu.

- Tokom ove godine planiramo različite aktivnosti: uključivanje različitih sportskih klubova u Društvo, održavanje novih sportskih manifestacija i pomaganje postojećih u različitim krajevima Hrvatske, organiziranje kampova za reprezentaciju srpske nacionalne manjine i odabir selektora - rekla nam je tajnica SRDSUH-a Tatjana Dragičević.

Društvo planira i organizaciju sportskog kampa za djecu koja dolaze iz ruralnih i siromašnih sredina kao i druge aktivnosti. Preduslov provođenja tih aktivnosti je jačanje financijske autonomije i financijska podrška, prije svega Srpskog narodnog vijeća.

- Pred nama je godina u kojoj se Društvo treba afirmirati, postati prepoznatljivo u zajednici te steći uvjete za projektni rad - rekla je Dragičević.

Podsjetimo, upravni odbor SDRSUH-a čine predstavnici srpskih organizacija u Hrvatskoj, a to je društvo jedan od organizatora turnira održanog početkom decembra prošle godine u Zagrebu. Cilj tog turnira bio je prikupljanje pomoći za porodicu Bogunović iz Karina Donjeg, a učesnici turnira izrazili su želju da takvih turnira bude još.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više