Novosti

Kultura

Idući vikend filmski festival u Vukovaru

U Vukovaru i Dalju od 29. do 31. srpnja održat će se Internacionalni festival kratkometražnih igranih, dokumentarnih i animiranih filmova "Klein film festival"

Large obrt

Od 29. do 31. srpnja u Vukovaru i Dalju održat će se Internacionalni festival kratkometražnih igranih, dokumentarnih i animiranih filmova "Klein film festival". Festival će se održati na tri lokacije - dvorcu Eltz i Srpskom domu u Vukovaru te Domu Ocića u Dalju. Afterparty za sva tri dana festivala bit će u Caffe baru Kibic Fenster u Vukovaru. Organizator "Klein film festivala" je udruženje Bara film u koprodukciji sa Srpskim demokratskim forumom.

Ovaj jedinstveni filmsko-glazbeni festival predstavlja hommage Hugu Kleinu, kazališnom profesoru, teoretičaru i psihijatru rođenom u Vukovaru. Sastoji se od natjecateljskog programa koji čini 15 filmova produciranih u prethodne dvije godine bez obzira na kategoriju iz koje dolaze i pratećeg filmskog programa koji čini 35 reprezentativnih filmova nastalih u ranijem periodu.

Glazbeni dio programa održat će se u dvorištu vukovarskog dvorca Eltz. U petak, 29.7. koncert će održati punk/blues sastav M.O.R.T. iz Sinja, u subotu nastupit će alternativni beogradski trio Repetitor, a u nedjelju, novosadska punk rock grupa Atheist Rap. Više možete doznati na linku ovdje.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više