Novosti

Kultura

Филмoм oживљeн Дoм културe

Kинoклуб Kaрлoвaц, у сaрaдњи с Oпћинoм Вojнић, у тoмe je мjeсту и oвe гoдинe oргaнизирao трaдициoнaлну мaнифeстaциjу "Филмски Ускрс и Вaскрс" чимe je у oвe прaзничнe дaнe у живoт врaћeнa кинo двoрaнa у Дoму културe у Вojнићу

Large vojni%c4%87

Kino dvorana u Vojniću

I ove godine Kinoklub Karlovac, u saradnji s Općinom Vojnić, u tome je mjestu organizirao tradicionalnu manifestaciju "Filmski Uskrs i Vaskrs" čime je u ove praznične dane u život vraćena kino dvorana u Domu kulture u Vojniću. Pokrovitelj manifestacije je Hrvatski audiovizualni centar (HAVC). Ulazak za sve posjetioce i ove je godine bio besplatan.

U petak, 14. aprila, održana je radionica snimanja mobitelom koju su vodili student montaže Rudolf Ravbar i voditeljica Kinokluba Karlovac Lucija Češkić. Navečer u petak na programu je bila komedija "Kokainski medvjed", a najmlađi i svi oni koji se tako osjećaju mogli su u subotu 15. aprila uživati u igranom filmu "Dnevnik Pauline P", koji je režirao Neven Hitrec. Održan je također okrugli stol na temu "Djeca i film u malim sredinama".

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više