Novosti

Kultura

Promocija audio izdanja ‘Proljeća Ivana Galeba’ Vladana Desnice 

U četvrtak, u 20 sati, u zagrebačkoj Booksi održava se promocija audio izdanja cijenjenog književnog klasika, romana ‘Proljeća Ivana Galeba’ Vladana Desnice, u izdanju digitalne biblioteke book&zvuk

Z49ggu989vzwp1rmkcjtn0jpysx

Jedan od najfinijih pripovjedača naših jezika i zanemareni književni klasik Vladan Desnica vraća se u suvremenoj formi audio knjige.  Audio verzija ‘Proljeća Ivana Galeba’ rezultat je suradnje Srpskog narodnog vijeća, Vijeća srpske nacionale manjine Grada Zagreba te produkcijske kuće Transonica koja stoji iza mobilne aplikacije book&zvook. Promocija cijenjenog Desničinog romana održava se u četvrtak, 18. lipnja, u 20 sati, u zagrebačkom klubu Booksa u Martićevoj 14b.

- Najveći i najobimniji projekt prve domaće digitalne biblioteke audio knjiga book&zvook konačno je spreman za slušanje. Riječ je o 17 sati vrhunske naracije glumca Zorana Čubrila uz diskretnu glazbenu intervenciju kompozitora Mara Marketa, stoji u najavi događaja.

Na promociji će sudjelovati profesor književnosti sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta Tomislav Brlek, Lana Deban i Ljubica Letinić iz Transonice, Saša Milošević iz SNV-a, Nataša Puškar iz VSNM ZG-a te Zoran Čubrilo i Maro Market.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više