Novosti

Kronika

Vrtić u Sokolovcu

Sva djeca koja su do sada polazila vrtić u Koprivnici ili ustanovama u susjednim općinama i gradovima, a s područja su Općine Sokolovac, imaju svoje mjesto u novom vrtiću

Large 2

Za djecu i roditelje sokolovačke općine, stigla je dugo očekivana realizacija projekta dječjeg vrtića čija vrata su otvorena ovog tjedna. Upravu nad vrtićem kroz koncesiju je dobila ovlaštena ustanova Dječjeg vrtića "Čarobna šuma" iz Križevaca. Smještaj djece Općina sufinancira s 1500 kuna dok će roditelji mjesečno plaćati 400 kuna. Načelnik Vlado Bakšaj (HDZ) kaže da će ustanova uvelike biti od pomoći roditeljima Sokolovca i okolnih mjesta. Nada se kako će upravu nad vrtićem u budućnosti preuzeti i njegova općina.

- Sva djeca koja su do sada polazila vrtić u Koprivnici ili ustanovama u susjednim općinama i gradovima, a s područja su Općine Sokolovac, imaju svoje mjesto u novom vrtiću. Uvjet je da djeca koja će jednog dana polaziti školu na našem terenu upišu i naš vrtić, da bi imali opravdanje i znali zbog koga smo ga gradili – rekao je načelnik Sokolovca Vlado Bakšaj.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više