Novosti

Kronika

Vijeće kod gradonačelnika

Vijeće srpske nacionalne Grada Križevaca potvrdilo je dobar odnos s Gradom Križevcima prošli tjedan kad je održan tradicionalni prijem kod križevačkog gradonačelnika Marija Rajna

Large vije%c4%87e kri%c5%beevci

Vijeće srpske nacionalne Grada Križevaca (VSNM) potvrdilo je dobar odnos s Gradom Križevcima prošli tjedan kad je održan tradicionalni prijem kod križevačkog gradonačelnika Marija Rajna. Ispred VSNM-a prijemu su prisustvovali predsjednica Goranka Manojlović sa članovima Jovom Manojlovićem i Perom Carevićem, a u ime Grada gradonačelnik i Sandro Novosel, pročelnik. U razgovoru tokom prijema bilo je riječi o dosadašnjim aktivnostima i postignućima u radu Vijeća te budućim planovima. Predsjednica VSNM-a Goranka Manojlović istaknula kako su svi članovi bili izuzetno angažirani.

- Biblioteka Vijeća trenutno je popunjena sa 600 knjiga, a među planovima je održavanje književnih večeri dok se stabilizira situacija s bolesti COVID-19. Trudit ćemo se da uspješnu suradnju nastavimo - rekla je Goranka. Mario Rajn pohvalio je rad Vijeća te činjenicu da je u proteklom razdoblju osnovan Odbor za kulturu. Pohvalio je popunjavanje biblioteke te poželio puno uspjeha u ostvarivanja planova u ovoj godini.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više