Novosti

Kronika

Урeђeњe прoстoриja ВСНM Kрижeвaцa

Рeнoвирaни су стaри зидoви, зaмиjeњeнa стoлaриja тe прoмиjeњeнa брaвa нa врaтимa. Рaдoви нa урeђeњу кaнцeлaриje трeбaли би зaвршити дo крaja мjeсeцa jaнуaрa

Kq6dfvyrmbutdk7nekp3diq4est

Počelo je uređenje službenog prostora Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Križevaca (VSNM), koje su dodijeljene od Grada Križevaca prije nekoliko mjeseci. Vrijedni članovi i članice križevačkog VSNM-a, uspjeli su tako namjestiti jedan dio novog kancelarijskog namještaja i opreme. Dio spomenute opreme nabavljen je zahvaljujući pomoći SNV-a dok je kupovinu namještaja VSNM sam financirao.

Renovirani su stari zidovi, zamijenjena stolarija te promijenjena brava na vratima. Radovi na uređenju kancelarije trebali bi završiti do kraja mjeseca januara, a više o svemu tome rekla nam je Goranka Manojlović, predsjednica VSNM-a Grada Križevaca.

- Kupili smo stolove i stolice te drugu kancelarijsku opremu. Sve to smo zahvaljujući našim vrijednim članovima i članicama, sastavili i stavili u funkciju. Svi su pomogli i dali svoj doprinos, i to je ono najbitnije. Moram priznati da je ovaj prostor adekvatan za rad Vijeća i da se u njemu mogu odvijati sjednice i druge važne aktivnosti. Nadamo se da ćemo sa svim radovima završiti početkom iduće godine. Zahvaljujem se na pomoći Gradu Križevcima, posebno pročelniku Sandru Novoselu i gradonačelniku Mariju Rajnu - istaknula je Goranka Manojlović.

Novi prostor daleko je veći od staroga koji su nekoliko godina dijelili sa strankom Laburisti. Sadašnji prostor bio je duže vrijeme zapušten i služio je kao skladište križevačkih političkih stranaka i drugih udruga. Najprije ga je saniralo komunalno poduzeće, a nakon toga je ustupljen.

- Radnici koji su u križevačkom Komunalnom poduzeću zaposleni preko javnih radova prostoriju su očistili, a Grad je nabavio nove prozore i popravio grijanje. Važno je što će Vijeće u novim prostorijama moći raditi uspješnije, a posebno što će u njima urediti i knjižnicu - rekao je pročelnik Novosel.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više