Novosti

Kronika

Skupština krnjačkih antifašista

U Krnjaku je održana redovna skupština tamošnje općinske organizacije Zajednice udruženja antifašista i boraca Karlovačke županije. Za predsjednika je ponovno izabran Rade Grijaković

Large 6

Brojne aktivnosti – krnjački antifašisti

U Krnjaku je održana redovna skupština tamošnje općinske organizacije Zajednice udruženja antifašista i boraca Karlovačke županije. Za predsjednika je ponovno izabran Rade Grijaković, koji je pobrojao sve aktivnosti antifašista i komemoracije na kojima su sudjelovali. Izabrano je pet delegata koji će krnjačke antifašiste zastupati u Zajednici udruženja antifašističkih boraca i antifašista Karlovačke županije. I u narednom razdoblju rad će se svoditi na njegovanje tradicija NOB-a. Skupštini je prisustvovalo 17 od 31 člana Općinske organizacije antifašista, a prisutni su minutom šutnje odali počast svim preminulim članovima.

O stanju u organizaciji i položaju antifašista govorili su načelnik Krnjaka Perica Matijević, srpski dožupan Dejan Mihajlović i prvi čovjek Zajednice udruženja antifašista i boraca Karlovačke županije Rade Kosanović. Sjednicom je predsjedavao Ilija Matijević, inače predsjednik VSNM-a Karlovačke županije, koji je prisutne obavijestio o aktivnostima srpske županijske organizacije do kraja godine.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više