Novosti

Kronika

Kod gradonačelnika

Grad Križevci i ove godine bio je organizator tradicionalnog prijema članova i članica Vijeća srpske nacionalne manjine Križevaca. Gradonačelnik Mario Rajn čestitao je pravoslavni Božić i poželio uspješnu 2022.

Large 1

Grad Križevci i ove godine bio je organizator tradicionalnog prijema članova i članica Vijeća srpske nacionalne manjine Križevaca. Gradonačelnik Mario Rajn članovima Vijeća čestitao je pravoslavni Božić i poželio uspješnu 2022. godinu.

Predstavnici Vijeća govorili su o planovima za ovu godinu pa su tako spomenuli da im je želja održati književne večeri, likovnu koloniju i folklorni susret. Spomenuli su da su zadovoljni uređenjem kancelarije i biblioteke koja zahvaljujući brojnim donacijama sada ima 1000 knjiga. Gradonačelnik je istaknuo da su unatoč pandemiji nastavili s marljivim radom te zaželio da im se ostvare svi zacrtani ciljevi u ovoj godini. Uz gradonačelnika, prijemu je prisustvovao pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više