Novosti

Politika

Uvredljiva poruka upućena Miloradu Pupovcu

Na interfonu zgrade u Zagrebu, u kojoj su smještene prostorije Srpskog narodnog vijeća netko je nalijepio poruku "Milorad Pupovac - Prljavi"

Large pupovac  1

Poruka nalijepljena na interfonu zgrade (foto SNV)

Uvredljiva poruka "Milorad Pupovac - Prljavi" nalijepljena je na interfonu zgrade u Zagrebu, u kojoj su smještene prostorije Srpskog narodnog vijeća, čiji je Milorad Pupovac predsjednik, javila je "Slobodna Dalmacija".

Suradnici Pupovca, koji je i zastupnik Samostalne demokratske srpske stranke u Hrvatskom saboru, smatraju da je ovaj čin potaknut ponašanjem predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića. Podsjetili su da je u martu Pupovac na Facebooku napisao da je Milanović dan ranije za njega rekao da je "prljav".

"Malo je dana u ovih 30 i više godina mog javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam 'prljav' ili 'smrdljiv'", naveo je tada Pupovac i istaknuo da je dobro naučio šta to znači i još više pazio da nakon toga bude još pročišćeniji.

"Došli su dani da mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog poslanika Zoran Milanović kao predsjednik Hrvatske kaže da sam 'prljav'. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog suda i neophodne reforme pravosuđa", napisao je Pupovac

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više