Novosti

Kronika

Kome smeta FK Vuteks-Sloga

Vandalsko oštećenje prostorija NK Vuteks-Sloga još je jedan loš iskaz prema srpskoj zajednici u Vukovaru, s obzirom na to da se zna da tamo treniraju uglavnom srpska djeca i da se radi o ispadu u duhu nastupajućih izbora do kojih se mogu očekivati još gore stvari, rekao je predsjednik GO SDSS-a Srđan Kolar

Large vuteks

Nepoznati počinioci tokom zadnjeg januarskog vikenda provalili su u klupske prostorije vukovarskog nogometnog kluba "Vuteks sloga", koji se takmiči u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi, i oštetili inventar. Taj čin odmah je najoštrije osudila Gradska organizacija SDSS-a Vukovar na svom Facebook profilu.

"Ovaj vandalski čin je primijećen u nedjelju 31. januara u jutarnjim satima, kada je obaviještena i policija od koje očekujemo da odradi svoj posao do kraja i da pronađe 'heroje' ovog zločina. Mi, u Gradskoj organizaciji SDSS-a Vukovar, očekujemo i da svi ostali relevantni subjekti u gradu osude ovaj čin uništavanja gradske imovine te da tako pošaljemo zajedničku poruku počiniteljima i njihovim istomišljenicima kako ovakvi potezi ne doprinose stabilnosti odnosa u gradu", naglasili su u SDSS-u.

- Mi smo pozvali policiju, ali ne znamo da li su oni nešto poduzeli, ali teško da će biti rezultata jer zbog nedostatka sredstava nema video kamera za nadzor. Problem je što se radi o još jednom lošem iskazu prema srpskoj zajednici u Vukovaru. Zna se da je stadion na kojem se nalaze prostorije u vlasništvu grada, da tu treniraju uglavnom srpska djeca, kao i da je tu škola fudbala. Srećom, sve je završilo na materijalnoj šteti, pa nije bilo povreda ili gubitaka ljudskih života. Ovo je bio ispad u duhu nastupajućih izbora, a do njih možemo očekivati još gore stvari - izjavio je za Novosti gradski vijećnik i predsjednik GO SDSS-a Srđan Kolar.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više