Novosti

Društvo

Aсфaлт дo Чaбрaja

Aсфaлтирaн je диo сaoбрaћajницe oд цeнтрa нaсeљa прeмa сeлу Чaбрajи, a вриjeднoст рaдoвa изнoсилa je 217.000 eурa. Oвoм инвeстициjoм нaстaвљeнa je oбнoвa диoницe oд Чaбрaja крoз Вojaкoвaц и Mичиjeвaц

Large asfalt vojakovac

Obnovljena prometnica

Nakon Vujića Vojakovačkih, na red za asfaltiranje ceste došlo je susjedno mjesto Vojakovac. Asfaltiran je dio saobraćajnice od centra naselja prema selu Čabraji koji je bio već nekoliko godina oštećen. Mnoge udubine i drugi nedostaci vozačima su pravili velike brige u vožnji. Osim čestih kvarova na vozilima, put kakav je bio, predstavljao je opasnost za druge učesnike u saobraćaju, posebice djecu i starija lica koji se njime također služe. Zahvaljujući pravovremenoj sanaciji, mnoge potencijalne nesreće su izbjegnute.

- Radi se o županijskoj cesti kojom upravlja Županijska uprava za ceste Križevci koja je i investitor. Obnovljen je asfaltni kolnik. Izvoditelji svih radova bili su Poduzeća za ceste Varaždin i Bjelovar dok je vrijednost radova iznosila 217.000 eura. Ovom investicijom nastavljena je obnova dionice od Čabraja kroz Vojakovac i Mičijevac - na upit Novosti odgovoreno je iz ŽUC-a Koprivničko-križevačke županije.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više