Novosti

Kronika

Шaмпиoн из Kрњaкa

Нa нeдaвнoм Eврoпскoм клупскoм првeнству у тeквaндoу oдржaнoм у Зaгрeбу, крњaчки oснoвaц Ђoрђe Бунчић oсвojиo je злaтну мeдaљу у кaтeгoриjи кaдeтa дo 65 килoгрaмa

Large krnjak 7

Đorđe Bunčić na postolju (foto os-kzrinski-krnjak.skole.hr)

Đorđe Bunčić, učenik Osnovne škole Katarina Zrinski iz Krnjaka, poznati i kao talentiran slikar te jedan od najperspektivnijih tekvando boraca u Hrvatskoj, o kojem su Novosti nekoliko puta pisale, bio je prvi na nedavnom evropskom klupskom prvenstvu u Zagrebu i osvojio je zlatnu medalju u kategoriji kadeta do 65 kilograma.

Osmo Evropsko klupsko prvenstvo održano je u hotelu Vestin. Sudjelovalo je više od 500 takmičara iz 31 zemlje iz cijele Evrope. Organizatori toga prvenstva bili su zagrebački Tekvando klub Jastreb i Tekvando klub Karlovac, pod vodstvom trenera i predsjednika Miroslava Brežana. Na prvenstvu su nastupili i borci iz drugih karlovačkih klubova.

Najviše uspjeha imali su članovi TKD kluba Karlovac. Oni su osvojili dvije zlatne medalje i titule evropskih prvaka u svojim kategorijama. Lea Oparnica, učenica osnovne škole iz Karlovca osvojila je prvo mjesto u konkurenciji kadetkinja do 44 kilograma. Kadet Lucio Matuzić iz Tekvando kluba Banija-Pandas, osvojio je treće mjesto u kategoriji do 45 kilograma. Juniorka Lucija Hrebac izgubila je meč u borbi za medalju od predstavnice Francuske.

Dalija Bunčić, sestra Đorđa Bunčića, u kategoriji kadetkinja do 51 kilograma, u osmini finala izgubila je od Katarine Stanković iz srpskog kluba Ares. Miroslav Brežan, trener i predsjednik TKD kluba Karlovac kaže da je zadovoljan ostvarenim rezultatima.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više