Novosti

Društvo

Antifašisti nezadovoljni

Delegati udruga iz Ivanca, Ludbrega i Varaždina su još jednom izrazili nezadovoljstvo gubitkom prostorije za rad Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista te manjkom potpore lokalne vlasti za održavanje spomeničke baštine

Large informator antifa%c5%a1isti nezadovoljni  %c4%86irilica

Varaždinski antifašisti

Zajednica udruga antifašističkih boraca i antifašista Varaždinske županije (ZUABA), u skupštinskoj dvorani Varaždinske županije održala je redovnu izvještajnu skupštinu. Skupštini su prisustvovali varaždinski antifašisti i predstavnik županijske skupštine Željko Posavec dok je pozdravnu poruku poslao predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (SABA) Franjo Habulin.

U radu skupštine izvješća o izvršenju programa za 2022. iznio je Milivoj Dretar, predsjednik ZUABA Varaždinske županije, dok je izvješće Nadzornog odbora pročitao predsjednik Stevo Štetić.

- Delegati udruga iz Ivanca, Ludbrega i Varaždina sudjelovali su u raspravi te na kraju donijeli program za 2023. godinu, od kojeg je već dio aktivnosti održan u razdoblju do skupštine. Delegati su još jednom izrazili nezadovoljstvo gubitkom prostorije za rad ZUABA te manjkom potpore lokalne vlasti za održavanje spomeničke baštine - među ostalim rekao je Milivoj Dretar.

Potražite Novosti od petka na kioscima.
Informacije o pretplati pronađite ovdje.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više