Novosti

Kronika

Дружeњe испрeд рeзултaтa

У Вeликoм Пoгaнцу ВСНM-a Koпривничкo-крижeвaчкe жупaниje oргaнизирaлo je 5. Спoртскe сусрeти у кojимa су учeствoвaлe и eкипe ВСНM-a Бjeлoвaрскo-билoгoрскe, Meђимурскe, Зaгрeбaчкe и Вaрaждинскe жупaниje

Large 3

U Velikom Pogancu organizirani su 5. Sportski susreti u kojima su u organizaciji VSNM-a Koprivničko-križevačke županije (KKŽ) učestvovale i ekipe Vijeća srpske nacionalne manjine Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske, Zagrebačke i Varaždinske županije.

Domaćin, predsjednik VSNM KKŽ Jovo Manojlović, poželio je dobrodošlicu gostima i podsjetio na tradiciju ovih susreta koji prvenstveno imaju ulogu druženja. Utakmice u malom nogometu igrane su u nedalekoj Dugoj Rijeci, dok su kartaši bele i igrači pikada svoja umijeća pokazali u Društvenom domu. Ove godine prvi put je organizirano takmičenje u bacanju cigle sa ramena, a veliku pažnju izazvalo je i potezanje konopca.

- Kao i prethodnih godina, rezultati takmičenja su bili sporedni naspram dobrog druženja i pozitivne energije, tako da su pobjednici u svim disciplinama bili druženje i prijateljstvo, rekao je za Novosti predsjednik VSNM BBŽ Darko Karanović. Domaćin 6. Sportskih susreta bit će VSNM Zagrebačke županije.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više