Novosti

Politika

Tribina: Prekomjerno granatiranje humorom

Na novoj tribini u Privredniku, u utorak, 25. februara, u 18 sati, gostuju dvojica omladinskih stand up prvotimaca – Goran Vinčić i Marko Dejanović koji će svojim pričama o svemu i svačemu publiku podvrgnuti smijehu

N5fwxohiumxxam9sxbyy5ohk1k5

Tribina pod nazivom ‘Prekomjerno granatiranje humorom’, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, bit će održana u utorak, 25. februara, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

Na novoj tribini u Privredniku gostuju dvojica omladinskih stand up prvotimaca – Goran Vinčić i Marko Dejanović, koji će ispričati nekoliko svojih tužnih priča i pokušati nasmijati publiku koja će biti ‘podvrgnuta’ pomnom ispitivanju motiva koji su iz ponukali da udaraju brigu na veselje. Normalno, tokom razgovora koji će voditi novinar Saša Kosanović, bit će riječi i o ustašama i partizanima, Franji i Slobi, Bori i Ramizu, globalnom zatopljenju, Josipi Lisac i himni, Srbima i Hrvatima i svima koji su imali sreću da se probude kao pripadnici nekih drugih naroda, bezgrešnom začeću i njihovim imovinskim karticama.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više