Novosti

Politika

Pupovac obišao Baniju i Kordun

Nedopustivo je da imamo tvorničke pogone koji neometano rade onečišćujući okoliš, ozbiljno ugrožavajući zdravlje građana, istaknuo je Pupovac, komentirajući rad tvornice za taljenje plastike u Vrginmostu

Large pupovac sisak

Milorad Pupovac u Sisku (foto Facebook/SDSS)

U okviru kampanje za izbore za Europski parlament Milorad Pupovac, kandidat Fair Play liste br. 9, danas je sa suradnicima obišao Baniju i Kordun. U Sisku se susreo s građanima i simpatizerima na sisačkoj tržnici, a u Glini je obišao Srpski kulturni centar u izgradnji.

Na Kordunu, u Vrginmostu, je posjetio lokaciju tvornice i njihov pogon za taljenje plastike Phaten Plastic Recycling iz Slatine. Tvornica stvara veliku buku, onečišćuje se zrak i širi se nesnosni smrad cijelim mjestom čime se narušava zdravlje i kvaliteta života stanovnika Vrginmosta, uvjerio se Pupovac u razgovoru s načelnikom općine Gvozd Milanom Vrgom (SDSS).

Pupovac i Vrga podržali su zahtjeve građana Vrginmosta da tvornica obustavi svoj rad dok ne uskladi svoje aktivnosti s pozitivnin propisima Republike Hrvatske.

''Nedopustivo je da imamo tvorničke pogone koji neometano rade onečišćujući okoliš, ozbiljno ugrožavajući zdravlje građana'', istaknuo je Pupovac.

Politika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više