Novosti

Kultura

Sa(n)jam knjige posvećen Predragu Luciću

Ovogodišnji 24. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se održati u Puli od 29. studenog do 9. prosinca, bit će posvećen uspomeni na pjesnika, dramskog pisca, režisera i jednog od najvećih novinara s ovdašnjih prostora

7fbwonyhyn6iulysoy09l5np0av

Ilustracija: Alem Ćurin

Ovogodišnji 24. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se održati u Puli od 29. studenog do 9. prosinca, bit će posvećen uspomeni na važnog pjesnika i dragog prijatelja – Predraga Lucića. Čuvena Amira Medunjanin, uz svjetski poznatog jazz pijanista Bojana Zulfikarpašića, pjevat će za svog prijatelja Predraga Lucića na svečanosti otvorenja. Na sajmu će se po prvi put predstaviti i Lucićeva knjiga ‘Cervantesov trg: sabrane drame i songovi’. Predstavljanje će se održati u nedjelju 2. prosinca s početkom u 19 sati, a na njemu će sudjelovati Kruno Lokotar, Boris Dežulović, Viktor Ivančić i Dino Mustafić.

Uz to, dugogodišnji Lucićev suradnik, Alem Ćurin postavit će izložbu svojih radova ‘Ples slobode’, među kojima će se nalaziti i intimnije, poetičnije ilustracije, poput onih u kojima su glavni likovi Predrag Lucić i Corto Maltese, autorovi simboli ‘plesa slobode’.

Cijeli program festivala možete pronaći na ovom linku.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više