Novosti

Kronika

Rasinja se cijepi

Čak 600 mještana Opštine Rasinja primilo je prvu dozu vakcine protiv Covida 19. Zadovoljstvo organizacijom i odazivom na cijepljenje, nije krio ni opštinski načelnik Danimir Kolman

Large 2

Cijepljenje mještana Rasinje

U organizaciji Opštine Rasinja, u društvenom Domu u Rasinji, 600 građana primilo je prvu dozu vakcine protiv Covida 19. Zadovoljstvo organizacijom i odazivom na cijepljenje, nije krio ni opštinski načelnik Danimir Kolman. On se zahvalio svim savjesnim građanima, a ponajprije udrugama i javnim službama koje su doprinijele uspješnom cijepljenju.

Osim poziva u javnim medijima, svi predsjednici udruga s područja općine, na sastanku s općinskim načelnikom i zamjenicima načelnika, nekoliko dana prije najavljenog cijepljenja, zamoljeni su da članovima prenesu informacije o planiranom cijepljenju sa svim relevantnim podacima o postupku prijave za cijepljenje, mjestu i vremenu. Cijepljenje je obavljeno u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije te Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije.

- Uz neprocjenjiv angažman ambulante za obiteljsku medicinu Općine Rasinja, naročito sestre Slavice Samoborec, svi su naši mještani obavili prvo cijepljenje. U ime Općine Rasinja zahvaljujem se svim timovima medicinske službe, Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, timu hitne medicinske pomoći, vatrogascima, Udruzi žena Rasinja i djelatnicima Jedinstvenog upravnog odjela koji su pridonijeli da općinu učinimo sigurnijom u ovo doba zdravstvene nesigurnosti - rekao je Kolman. Riječi zahvale za organizaciju cijepljenja izgovorili su i stanovnici Opštine Rasinja.

- Ovo je danas bila jedna humanitarna, a ujedno jako dobro osmišljena i organizirana akcija kojom je iskazana briga za zdravlje stanovništva naše Općine - istaknula je Slavka Gazivoda iz Cvetkovca.

Kronika

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više