Novosti

Društvo

Promocija knjige ‘Život u limbu’ u Kninu

Knjiga ‘Život u limbu – knjiga ožiljaka’ sociologa Slavena Raškovića i fotografa i antropologa Igora Čoke, koja se bavi ratnim Kninom, bit će promovirana u utorak, 8. rujna, u 19 sati, uz izložbu fotografija Knina

Xep1ljwv586e42f0u76ui3b7o5s

Promocija knjige ‘Život u limbu – knjiga ožiljaka’ autora Igora Čoke i Slavena Raškovića bit će održana u utorak, 8. rujna, s početkom u 19 sati, na platou ispred kninskog muzeja na Tvrđavi. Razgovor s autorima moderirat će Spomenka Martić. Osim promocije, posjetitelji će moći vidjeti i izložbu fotografija Knina koje se nalaze u knjizi.

‘Došlo je vrijeme i da knjigu o Kninu predstavimo u Kninu. Počinjemo u 19 sati, dođite na vrijeme jer zbog epidemiološke situacije na događaju može sudjelovati do 50 ljudi. Bit ćemo na otvorenom, uz poštivanje distance i svih epidemioloških mjera. Dođite, pogledajte izložbu i uzmite svoj primjerak knjige’, stoji u pozivu.

Knjiga ‘Život u limbu – knjiga ožiljaka’ u izdanju Foruma ZDF dvojice autora, fotografa i antropologa Igora Čoke i sociologa Slavena Raškovića, koji se posljednjih deset godina bavi dokumentiranjem kršenja ljudskih prava za posljednjih ratova obrađuje događanja u Kninu tokom rata. Rođeni u Kninu, koji su napustili nakon ‘Oluje’, autori su napisali knjigu o svom rodnom gradu, turbulentnim vremenima i traumama koja su ona ostavila njegovim građanima.

Više o knjizi možete doznati iz nedavnog intervjua Slavena Raškovića u Novostima.

Društvo

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više