Novosti

Kultura

Predstavljanje knjige Drage Roksandića

Časopis Tragovi, SKD ‘Prosvjeta’ i Centar za komparativnohistorijske i interkulturne studije Filozofskog fakulteta u Zagrebu organiziraju u Zagrebu, 20. marta, u 18 sati, u Centralnoj biblioteci Srba u Hrvatskoj, predstavljanje knjige Drage Roksandića ‘Historiografija u tranziciji’

25fresz3c1vmw369h0viixxg4as

Drago Roksandić (foto Žarko Bašić/PIXSELL)

Časopis Tragovi, Srpsko kulturno društvo ‘Prosvjeta’ i Centar za komparativnohistorijske i interkulturne studije Filozofskog fakulteta u Zagrebu organiziraju predstavljanje knjige Drage Roksandića pod nazivom ‘Historiografija u tranziciji’, koju je lani objavila izdavačka kuća SKD ‘Prosvjeta’ iz Zagreba.

Na predstavljanju, u srijedu, 20. marta, u 18 sati, u prostorijama Centralne biblioteke Srba u Hrvatskoj, Preradovićeva 18/I (dvorište desno, prvi kat), osim autora govorit će Stevo Đurašković s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Matko Globačnik s Filozofskog fakulteta Sveučilište u Zagrebu, Aleksandar Jakir s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Olga Manojlović Pintar s Instituta za noviju istoriju Srbije. Razgovor će moderirati Aneta Vladimirov.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više