Novosti

Kultura

Poziv na pretplatu na novu knjigu Viktora Ivančića

Knjigu Viktora Ivančića "Radnici i seljaci", koja se prvi put objavljuje u Hrvatskoj, možete kupiti u pretplati za 90 kuna

Large radnici korice d6  1

Nakon rekordno brzo rasprodanog prvog izdanja sabranog "Robija K.", izdavač Ex libris iz Rijeke odlučio je počastiti čitatelje novim/starim djelom Viktora Ivančića. Knjiga "Radnici i seljaci" do sada je izašla samo u izdanju beogradske Fabrike knjiga 2014. godine.

Djelo je to koje, kao što kaže Boris Postnikov, "grotesku ovdašnje normalizacije nacionalizma i restauracije kapitalizma tretiraju otrovno, beskompromisno i neusporedivo duhovito", dok će Katarina Luketić napisati: "Najprovokativniji i najsubverzivniji aspekt ovih priča zbog kojega će udarac kafkijanskom sjekirom doista načiniti pukotinu u čitatelju/ici nisu ni stvarni akteri i stvarni događaji, ni mete kritike i pobuna protiv raznih vidova represije, već ono što ta pobuna može uključivati, a to je nasilje."

"Radnike i seljake" po promotivnoj cijeni možete kupiti u Hrvatskoj po cijeni od 90 kuna pozivom na telefonski broj +385 51 312 221 ili ovdje. Pretplata traje do 21. prosinca 2020.

Kultura

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više